14 september 2016

Favorites / 6x zwarte schoenen Sacha


Over het algemeen houd ik van lichte kleuren. Mijn Instagramfeed is voornamelijk licht, mijn kamer is wit en zilver met licht roze details, de lay-out van mijn blog is licht en fris, etcetera, etcetera. Er is maar één uitzondering en dat is kleding. Qua kleding en schoenen ben ik echt van het zwart. Meer dan de helft van mijn garderobe bestaat uit zwarte items. Waarom? Ik vind het netjes, chique en simpelweg heel mooi staan. Het is gemakkelijk te combineren en het kleed af. Ik denk dat de meeste mij wel zullen begrijpen, haha! Nu de winter er weer aankomt en de donkere kleuren wat meer 'toegestaan' worden, ben ik opzoek gegaan naar mooie, zwarte schoenen bij Sacha. Kijk je mee?


1. Zwarte platform sneaker - 99.99 EUR
3. Zwarte platform sneaker - 119.99 EUR
4. Suede overknee laars - 149.99 EUR
5. Zwarte klassieke laars - 139.99 EUR
6. Zwarte biker boot - 119.99 EUR

Alle schoenen vind ik super gaaf, maar als ik er één uit moest kiezen, dan zou dat de biker boot zijn. Ik denk dat ik deze ook ga bestellen. Leuk om te combineren met een witte broek en een stoer T-shirt. Verder vind ik de overknee laars ook heel erg vet. Ook de platform sneakers blijven deze winter weer een grote trend. En, ze worden steeds hoger, zoals schoen drie. Ook het klittenband maakt deze schoen een echte musthave.

Wat is jouw favoriet?

5 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.