12 september 2016

Outfit / Striped suit


Goedemorgen, tijd voor een nieuwe outfitpost! In de shoplog van vorige week (klik hier) kon je zien dat ik goed had geshopt. waaronder een colbert en broek van de Bershka: een echt 'kantoor' pak. Heel chique, maar met een paar sneakers en een tof T-shirt ook heel sportief! Vandaag laat ik de sportieve kant van het pak zien. Zelf mijn favoriete stijl: sporty chic. Ik ben blij met deze look, kijk je mee?Colbert, BERSHKA | Broek, BERSHKA | T-shirt, LEVI'S | Sneakers, ADIDAS | Horloge, ZINZI | Armcandy, MYA BAY


Het pak van de Bershka combineer ik met witte sneakers van Adidas en het welbekende shirt van Levi's. Grappig detail: het shirt is van mijn broertje van dertien. Hij is iets groter dan ik ben, dus wellicht zien jullie mij vaker in zijn shirts, haha. Ik maakte de look compleet met mijn nieuwe sieraden en een half bun in mijn haar. Een prima look! 


Het handige aan zo'n pak is dat je het samen kan dragen (voor een 'echte' kantoor look), maar ook apart. Zo'n lange, oversized blazer is heel erg leuk boven op een ripped jeans of boyfriend jeans. En de broek kan je gewoon met een mooie top combineren. Draag er een paar mooie pumps onder en je hebt een onwijs sexy en chique look. 

Wat vind jij van een pak? Hoe zou je het combineren?

12 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.