20 juli 2016

Travel / Ik ga op vakantie!


Joehoe, nog één nachtje slapen en dan vertrek ik samen met mijn vriendinnen naar Spanje. We gaan ons 8 dagen vermaken in Blanes! We hebben er allemaal heel veel zin in. Tijd voor zon, zee, strand, cocktails en feestjes! Helaas komen er hierdoor geen artikelen online a.s. vrijdag en volgende week. Wel zal ik zo veel mogelijk foto's delen op Instagram. Je kunt me volgen onder de naam @loisblog als je dat nog niet gedaan hebt. Tot snel!Ga jij nog op vakantie?

9 opmerkingen:

 1. Lekker! Gezellig genieten met al je vriendinnen.
  Ik volg je op instagram dus ik ben benieuwd hihi :)
  Have fun!
  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat super leuk ik moet nog een vakantie bestemming gaan kiezen! have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier op vakantie! Ik ga volgende week, heb er super veel zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk! Heel veel plezier met al je vriendinnen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker van genieten Lois! Ik ga je avonturen ook in de gaten houden via Insta! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet van Spanje! Ik ga volgende week even een weekend ertussenuit met mijn vriend. En daarna nog twee weken met heel het gezin, gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geniet er van <3 ik wil ook eens naar spanje, lijkt me zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.