18 juli 2016

Instagram / Vogue en ijskoffie (07/16)

Eén: Mama bracht de nieuwste Vogue The Book voor mij mee. Wat is dat een mooi item om als fashionblogger te hebben. Twee: Happy smile! Drie: Sabine kwam vorige week bij mij langs en we gingen samen een videoclip maken (haha) en we maakte foto's. Vier: Samen met Tessa kocht ik voor de allereerste keer een ijskoffie bij de McDonalds. Wat is ´ie lekker! Vijf: Ik maakte weer eens een spiegelfoto. Zes: Vorige week zondag was mijn oma jarig en ik droeg mijn nieuwe schoenen van Sacha. 

Zeven: Ook ging ik sinds vier jaar weer naar het Nederlandse strand. Meer lezen over die dag? Ik schreef er hier een artikel over. Acht: We lunchte bij een leuk strandtentje. Sandwich met kip voor mij! Negen: Ook weer een foto met Sabine :)

Mijn volgers op Instagram groeien en groeien maar. Ik zit op dit moment op 9100 volgers. Nog even en ik heb de 10K, joehoe! Ik vind het nog wel altijd moeilijk om voor één mooi overzicht te zorgen. Ik verander daar steeds in namelijk. Deze week ga ik op vakantie, dus dan zullen er mooie foto's voorbij komen. Ik heb er nu al zin in!

Je kunt mij volgen onder de naam @loisblog! Ga jij nog op vakantie?

7 opmerkingen:

 1. Superleuke foto's zeg! Ben benieuwd naar je vakantiefoto's. Ik ga deze zomer lekker chillen en festivals bezoeken en in oktober naar Berlijn en in januari een maand naar Thailand. Héél veel zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk! Ik vind de vogue ook altijd zo leuk om door te kijken, en wat een leuke foto op het strand.
  Ik ga over 5 daagjes naar Corfu, heel erg veel zin in!
  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alvast veel plezier, maar dat komt wel goed denk ik!

   Verwijderen
 3. Ik heb eigenlijk ook nog nooit een ijs koffie gehad bij de MacDonalds, dat moet ik ook eens proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Dit was ook mijn eerste en het was de allerlekkerste die ik ooit op had (A)

   Verwijderen
 4. Wat een leuke foto's, en wat leuk dat je mams gewoon de Vogue voor je haalt echt super lief. Lekker he die ice koffie van de Mac. Ik ben er aan verslaafd. Hij is lekkerder dan die vd starbucks.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.