15 juli 2016

Favorites / Outfits van mijn favoriete modemeisjes #2

Door Instagram, blogs en tijdschriften raak ik altijd erg geïnspireerd. Instagram blijft denk ik toch wel mijn favoriet voor inspiratie over eigenlijk van alles. Zo ontdekte ik laatst weer een hele leuke meid via Instagram: Jill van Little Black Boots. Vandaag laat ik haar outfit, maar ook outfits van mijn andere favoriete modemeisjes zien. Een paar weken geleden plaatste ik ook al zo'n artikel. Vandaag dus #2! Kijk je mee?Lian blijft echt een van mijn favorieten. In het vorige artikel was zij ook al te vinden. Ik raak heel erg geïnspireerd door haar, want we hebben een beetje dezelfde stijl: vrouwelijk classy op een stoere manier gedragen. Ze draagt altijd leuke combinaties! Oh, en haar Instagram account is trouwens ook een grote reden dat ik haar volg ;)


Jill is dus nieuw in mijn lijstje van favoriete mode meisjes. Haar stijl lijkt ook een beetje op die van Lian. Haar outfits zijn over het algemeen vrij neutraal, maar toch ziet ze er altijd te gek uit. Ik vind haar top op deze foto echt heel mooi en ook de schoenen zou ik zo van haar overnemen. Ook haar Instagram is super fashionable. Check her out! 


Yara maakt de leukste combinaties. De outfit die ze hierboven draagt had ik zelf niet kunnen bedenken, maar het is super leuk. Alle trends combineert ze in deze outfit: de rockband T-shirt, een dieren printje en de witte sneakers. Sinds kort vlogt Yara ook! Hier neemt ze je mee naar haar kantoor, shoots en events. Heel leuk om te kijken!


Negin Mirsalehi  kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Waarschijnlijk hoef ik niet uit te leggen wie dit is (grootste fashionblogger van de wereld en komt uit Nederland). Ik kan wel uren op haar Instagram account en website snuffelen. Ze heeft ontelbaar veel leuke outfits online staan. Je bent gewaarschuwd, haha. 

Wie is/zijn jouw favoriete modemeisje(s)?

2 opmerkingen:

  1. Ik vind Lizzy van der Ligt super cool. Yara volg ik ook. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke outfits ;). Jill is echt een beauty en wat een toffe stijl heeft zij! Ze heeft er meteen een nieuwe volger bij :P

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.