11 juli 2016

A day at the beach @ Zandvoort aan Zee


De laatste keer dat ik op een Nederlands strand ben geweest, is misschien wel vier jaar geleden. Dit komt vooral omdat het vaak twee uur reizen is. Maar, afgelopen donderdag stapte ik na die vier jaar weer met mijn voeten in de Nederlandse zee (koud!). Samen met mijn vriendinnetjes van school, Marlies en Sabine, reisde ik precies 2 uur en 22 minuten naar Zandvoort aan Zee. We hebben een eindje over het strand gelopen, pootje gebaden, geluncht, in de zon gelegen en zijn daardoor ook nog verbrand! Kijk je mee?We kwamen ongeveer om half 12 aan op het station in Zandvoort. We konden alle drie niet wachten om de zee te zien, haha. Meteen liepen we met onze voeten de zee in en wat was het koud! Sommige mensen waren wel aan het zwemmen, maar daar moesten we niet aan denken. Al snel gingen we opzoek naar een lunchtentje om een hapje te eten. Bij Thalassa at ik deze sandwich met kip. Yummy!

Op die dag droeg ik mijn nieuwe blouse van Guts & Gusto. De kleur is heel zacht en dat vind ik heel mooi. We hadden onze handdoeken mee en hebben dus ook nog even op het strand gezond. Het was best bewolkt en af en toe kwam de zon erdoor, maar de temperatuur was heerlijk! Toen we de trein weer instapten. hadden we alle drie een kei rood hoofd. Ingesmeerd hadden we wel gedaan, maar op het strand gaat het toch behoorlijk hard, haha. 

Hoe vaak kom jij op het Nederlandse strand?

10 opmerkingen:

 1. Mooie foto's!
  Ik ben zelf Belgische maar ik kom liever naar Nederland naar de zee haha.
  Ik vind de omgeving in België echt niet mooi...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben pas één keer naar België geweest en toen bezocht ik Antwerpen, heel mooi!

   Verwijderen
 2. Voor mij is het ook ontzettend ver reizen, dus ik ga ook bijna nooit naar het Nederlandse strand. Lijkt me wel leuk om een keer te doen wanneer het mooi weer is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! Het strand is echt heerlijk, zelf woon ik gelukkig dichtbij dus kom ik er bijna wel elke week.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige foto's! Heerlijk om naar het strand te gaan altijd. Helaas ligt dit niet zo dichtbij voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.