06 juli 2016

Inspiration / Bandana

Beeld: Pinterest
De bandana: het is je vast niet ontgaan, hij is er weer! Ik spotte hem al bij veel bloggers, zoals Trendgloss. Ik heb er zelf ook een, een 'vintage' exemplaar van mijn moeder, haha. Ik draag hem om mijn nek of aan mijn broek, maar er zijn veel meer manieren om de bandana te combineren: om je pols, in je haar, om je tas of gebruik hem als riem voor je short of rokje. Ik ging opzoek naar inspiratie!
Op dit moment heb ik een zwart/witte (hoe kan het ook anders) bandana in mijn kast liggen. Maar, het lijkt me leuk om bijvoorbeeld een blauwe of een knalrode te dragen bij een simpele outfit met een neutrale kleur. Zo'n bandana kan je outfit erg leuk maken. In het begin vond ik het wel even wennen, want ik kreeg een beetje een 'boerderij' gevoel, haha, maar na een tijdje zag ik het steeds meer als een fashionable item. Shop je bandana bij Mode Musthaves, Sacha of ASOS.

Wat vind jij van de bandana? Heb jij er al een en hoe combineer jij hem?

10 opmerkingen:

 1. Leuk artikel. Ik vind het heel tof, alleen heb er zelf nog geen, helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Sarah. Jammer, misschien leuk voor op je summer wishlist?

   Verwijderen
 2. Leuke inspi! Ik ben ook altijd door op inspiratie. Ik heb de laatste tijd vaak een bandana aan men kleine tasjes geknoopt :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weet je wat grappig is, er stonden in mijn BL feed twee artikels onder elkaar, deze van jou en die van sonja over hoe zij een bandana in haar outfit heeft gecombineerd, echt een trend dus! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, wat leuk! Ik zag hem ook al voorbij komen inderdaad :D

   Verwijderen
 4. Ik wil ook zo'n bandana hebben en die dan om mijn nek doen. Staat lekker stylish :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind 'm vooral leuk in het haar maar dat blijft bij mij nooit lang zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah, ja dat heb ik ook een keer geprobeerd, alleen die van mij is daar net iets te kort voor helaas.

   Verwijderen
 6. Leuk artikel ik ga jullie zeker volgen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.