04 juli 2016

Outfit / Blue cut-out blouse


In het artikel van vrijdag vertelde ik jullie meer over Guts & Gusto, een kledingwinkel in Arnhem. Ook liet ik weten dat ik er niet met lege handen wegging, dus vandaag laat ik in deze outfit mijn nieuwe items zien. Ik ben er onwijs blij mee. Zoals je hierboven al kan zien is het een totally blue look. Een kleur die ik niet veel in mijn kast heb hangen. Zonde, want het is een prachtige kleur. Ik heb donderdag ook alleen maar lichtblauwe items gekocht, haha. Kijk je mee naar deze outfit?
Jeans, MANGO | Blouse, GUTS & GUSTO | Schoenen, SACHA | Horloge, MY JEWELERRY | Zonnebril, POLETTE
De broek en de blouse zijn nieuw. De broek komt van de Mango. Mijn grijze, lievelingsbroek was kapot gegaan en ik heb hem mogen ruilen voor deze. Ze deden er wel moeilijk over, maar uiteindelijk kreeg ik de broek mee. Het is zo'n push-up broek, alleen ik merk er niet heel veel van, haha!

De cut-out blouse is echt mijn favoriet. Hij is zo lekker zomers, zwierig, de kleur is heel mooi en het model is ook te gek! Ik draag hem nu op een spijkerbroek, maar op een witte (korte) broek zou hij ook leuk te combineren zijn. Zo'n blouse is echt ideaal voor de zomer. Hij zit lekker luchtig en de blote schouders zijn ook ideaal voor het warme weer. En, het is een grote trend is fashion land, dus zeker de moeite waard om zo'n top aan te schaffen. 


Tijdens het shoppen met mijn moeder heb ik ook nog een ander bloesje gekocht bij Guts & Gusto. Verder heb ik bij de Mango nog een blauw/witte halter top gekocht. Allemaal blauw dus! ik heb nu zoveel zin in mijn vakanties in Spanje. Al die zomerkleding die in mijn kast (komen te) hangen. Nog even geduld...

Wat vinden jullie van mijn nieuwe items?

12 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.