01 juli 2016

Hotspot / 'Onbekende' kledingwinkels Arnhem


Ik woon in een klein plaatje tussen Arnhem en Nijmegen. Vandaar dat ik ook regelmatig in deze twee steden te vinden ben. Beide zijn leuk om te eten, te winkelen, te stappen, etc. Gisteren ging ik met mijn moeder shoppen in Arnhem. Heb jij de H&M, Zara en Mango al vaak genoeg gezien en ben jij opzoek naar de wat onbekendere winkels? Lees dan vooral even verder, want ik laat mijn vier favoriete (kleding) hotspots van Arnhem zien!


GUTS & GUSTO
Dit leuke winkeltje in Arnhem zit er nog niet zo lang, iets langer dan een jaar. Henrike ten Voorde kwam vanuit Deventer hierna toe. Ze verkopen hier de allertofste fashion items. Ze reizen heel Europa door op zoek naar de leukste musthaves die super trendy en fashionable zijn. Ik zag gister zoveel leuks en ben ook niet met lege handen naar huis gegaan (binnenkort online). Guts & Gusto heeft een webshop en twee winkels: in Arnhem en Enschede. Hemelrijk 9, Arnhem. 


SOUL
Deze hippe winkel verkoopt hele mooie merken, zoals NIKKIE, Zoë Karssen, JOSH V, Supertrash en ook Lois! Gisteren stond ik bijna op het punt om een broek te kopen van dit merk, maar ik vond hem niet iets te kort, dus ik heb hem laten liggen. Maar, een item van Lois staat zeker op mijn wishlist. De dames in de winkel helpen je heel graag aan een nieuwe outfit. Ze zijn super enthousiast en hebben veel gevoel voor stijl. Weverstraat 37, Arnhem. 


VANILIA
Dit is misschien een wat bekendere winkel, want hij zit in de meeste grote steden. Wel zitten ze vaak niet in de grote winkelstraat en vandaar dat ik hem in dit rijtje vind passen. De winkels van Vanilia zijn zó mooi! Als je van koper, bakstenen, wit en groene planten houdt, gaat hier je hartje sneller van kloppen. Alles staat heel mooi uitgestald, aan alle kleine details is gedacht. Vanilia heeft duidelijk een chique, basic (en wat duurdere) stijl. Bakkerstraat 75, Arnhem. 


IT'S LOFT
Hou jij van fashion en interieur? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze prachtige loft staat bomvol mooie spullen waar ik als blogger enorm blij van wordt. It's Loft verkoopt kleding, meubels, sieraden,  tassen, woonaccessoires, boeken en nog veel meer. De winkel en de meubels hebben een Nederlands en Scandinavisch design. Denk aan pallets, vachtjes en wit, heel veel wit. Het interieur past heel goed bij de dingen die ze verkopen. Naast Arnhem, kan je deze winkel ook bezoeken in Apeldoorn en Zwolle. De Instagram pagina van It's Loft is trouwens ook heel inspirerend om te volgen! Weverstraat 39, Arnhem. 

Ken jij deze hotspots? Wat is jouw favoriete winkel (in Arnhem)?

8 opmerkingen:

 1. Guts & Gusto zie ik wel eens op Instagram en Facebook voorbij komen! Ben er nog nooit geweest, want is een beetje ver voor mij, maar ik ga zeker eens op de webshop kijken. Vanilia ken ik ook, maar de andere twee winkels niet. Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Guts and Gusto is onlangs ook hier geopend. Ben er nog niet langs gegaan, maar wil dit eigenlijk toch wel even gauw doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, die It`s Loft winkel lijkt me erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Guts&Gusto kende ik alleen van de online shop. Ze hebben superleuke dingen ja. It's Loft lijkt me geweldig <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad. Ik kende ze alleen via Instagram en Facebook.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.