01 augustus 2016

Outfit / Black is my happy colour


Hallo, ik ben weer terug! Vorige week lag ik heerlijk aan het zwembad, dronk ik cocktails aan het strand en danste ik in de grootste disco's. Ik was met vriendinnen een weekje naar Blanes en we hebben het enorm gezellig gehad. Ik heb een aantal foto's gedeeld op Instagram (@loisblog). Doordat ik op vakantie ben geweest, heb ik twee weken niet geblogd, maar vanaf vandaag komen er gewoon weer artikelen online. Ik ging met mijn vriend naar het Honigcomplex in Nijmegen, waar je hele toffe locaties hebt! Kijk je mee?
Top, H&M | Broek, VERO MODA | Schoenen, SACHA | Tas, PAUL'S BOUTIQUE | Ketting, TAKE WHAT YOU NEED | Horloge, OOZOO


In deze outfit draag ik mijn nieuwe top die ik voor de vakantie kocht bij de H&M. Hij zit zo lekker. Ideaal om zo'n top in je kast te hebben. De stof is luchtig en voelt heel zacht aan. De cut-out stukken op de schouders zien er leuk uit, maar zijn ook erg luchtig (haha). Aan de voorkant is de top een beetje cropped, maar nog wel onder je navel. 


En dan de derde locatie: in Lent aan het water. We hebben echt de toerist uitgehangen, haha! De vorige twee locaties waren bij het Honigcomplex, maar deze laatste is gemaakt op het stadseiland Veur-Lent. Wederom een prachtige locatie voor foto's te maken. 

Wat vind jij van deze all black outfit?

9 opmerkingen:

 1. Ik zag je Insta foto's al voorbij komen! Zag er leuk uit. Je outfit is ook iets wat ik zo kan dragen! Leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je shirt erg leuk! In combinatie met je schoenen al helemaal, hihi. Oftewel: je ziet er heel leuk uit! De locaties zijn ook tof zeg, vooral dat Honigcomplex. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke schoenen! Mooie achtergrond ook. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n top heb ik ook en hij is ideaal inderdaad! En wat fijn dat je een leuke week vakantie hebt gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, en volgende week ga ik weer twee weken weg, joehoe!

   Verwijderen
 5. leuke outfit.
  het staat je super goed.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.