07 maart 2016

Shop the look / Black & Pink


Ik vind het altijd super leuk om items bij elkaar te stylen, zodat het een leuk geheel wordt. Zo kwam ik dit bomberjack tegen bij Mango en ik kreeg allemaal leuke ideetjes in mijn hoeft, over hoe ik het zou combineren. Ik begon met een lange jurk, toen een boyfriend jeans, maar ik eindig met deze tuinbroek van Scotch & Soda. Het contrast wat ontstaat tussen de zachte, oudroze tint en de kleur zwart vind ik cool. Lees verder voor alle klikbaren linkjes van de items. In het geheel wordt de outfit wel wat prijzig, maar het is wel een leuke combi. Vooral de tuinbroek en het bomberjack (ja, kies het duurste maar weer uit..) vind ik super tof. Zo'n hoedje staat ook al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar ik ben nog opzoek naar het juiste model en de juiste kleur: een keer niet in het zwart. 

Wat vind jij van deze twee kleuren samen?

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.