04 maart 2016

Outfit / Denim & silver


Ja, je ziet het goed. Ik heb een zonnebril op. De zon scheen afgelopen week soms zo fel, dat ik voor de eerste keer dit jaar weer de hele dag met een zonnebril op liep. Vind ik helemaal niet erg, want ik houd van de zonnestralen. En zo'n ronde zonnebril maakt je outfit toch net iets meer fashionable. De ronde brillen komen deze zomer weer helemaal terug en dat vind ik tof! Ook draag ik nog een andere eyecatcher: mijn nieuwe metallic shoes van Sacha. In deze post vertel ik daar meer over. Kijk je mee naar mijn outfit?

Spijker blouse, PULL&BEAR | Legging, MANGO | Schoenen, SACHA | Zonnebril, CHEAPASS ZONNEBRILLEN | Horloge, MY JEWELLERY


Het is een vrij comfortabele en simpele outfit. De legging van de Mango zit echt heerlijk en doordat 'ie geen gulp en rits heeft, lekker makkelijk om aan te trekken. Aan de zijkanten zit een strookje leer en dat eindigt aan de onderkant met een kleine rits. Heel leuk! Een lange spijkerblouse erover en opvallende veterschoenen eronder, maakt de look toch opvallend. Ik houd ervan!

Wat vind jij van deze outfit? En heb jij ook al je zonnebril tevoorschijn gehaald?

17 opmerkingen:

 1. Oehh, jou blouse is helemaal mijn ding! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zilveren schoentjes staan heel leuk met licht blauw denim! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit, je hebt de schoenen leuk gecombineerd! :) Ik heb deze week ook weer voor het eerst een zonnebril gedragen! Heerlijk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die schoenen zijn zo gaaf en staan mooi bij je blouse :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat een leuke outfit! Ik vind je blousje echt heel tof, en wat een leuke zonnebril ook. <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, ik vind het blouse ook echt een fijn item om in m'n kast te hebben!

   Verwijderen
 6. Leuk gecombineerd! Zeker ook wat ik zelf zou aantrekken <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OMG die schoenen!!! LOVE! Deze outfit is heel schattig, een mooie stijl voor de dagen met zon. Erg leuk. XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi
  wat een gave ouitfit.
  het staat je super goed.
  de legging lijkt me super fijn zitten.
  zouden ze de legging nog verkopen bij mango.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.