09 maart 2016

Outfit / Leather & fake fur


Leer en (nep)bont: de combinatie van twee opvallende materialen kan zeker erg leuk zijn. Maandag ging ik met Marlies de stad Nijmegen in om foto's te maken van verschillende thema's. Dit voor een schoolopdracht. We maakte foto's van mensen, de architectuur en van verschillende etalages, maar ook van mijn outfit. Kijk je mee?Spijkerblouse, THE STING | Leren broek, H&M | Gilet, ? | Sneakers, ZALANDO | Horloge, IKKI
Ik heb al erg veel complimentjes gekregen over mijn bontje, maar ik weer echt niet meer van welke winkel hij is, helaas. Volgens mij van een wat onbekendere winkel... Mijn nieuwe blouse is van The Sting. Ik kocht hem zo'n twee weken geleden en dit is de eerste keer dat ik hem draag. Mijn andere spijkerblouse was helemaal verkleurd, dus ik ben super blij met dit item. Mijn leren broek heb ik al best lang, zo'n anderhalf jaar. Ik kocht hem bij de H&M. Nu het nog wat kouder is, vind ik het fijn om deze broek te dragen, maar als het wat warmer wordt, gaat 'ie zo plakken, ken je dat?

Wat vind jij van deze combinatie?

25 opmerkingen:

 1. Staat je prachtig die leren broek!!

  My blog: Street Style City

  Also have a look at my photography page: Photography

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe outfit zeg, heel mooi die combinatie van verschillende texturen! Mooie locatie ook trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk gecombineerd, dat fake fur bontje met die spijkerblouse. Ik heb beide items ook, ik ga eens kijken of het mij ook staat haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Ook vind ik de outfit erg leuk gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! Je schoenen staan er ook leuk onder! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit! Je hebt de blouse super leuk gecombineerd :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat giletje is erg leuk! Ook tof met die dierenprint van binnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat zo goed bij elkaar! Gave outfit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een super leuke outfit, dit zou ik ook zo kunnen dragen! thnx voor je inspiratie:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk gecombineerd!! De foto's zijn ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke outfit, heel gaaf met die leren broek. Ik vind de foto's echt mooi geworden. x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hoi'
  wat een gave outfit.
  het staat je super goed.
  en wat leuk ik heb de zelfde broek.
  en ik vind de broek suuuuuuuuper fijn zitten.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.