11 maart 2016

New in / Loavies, Mango & Hunkemöller


Welke fashionista houdt er nou niet van nieuwe kleding? Woensdag ben ik de stad ingegaan met Sabine en ik heb deze week ook nog een aantal dingen besteld. Over het algemeen zijn het chique items: zwart, kant, bloesjes... Allemaal al een beetje gericht op de lente en zomer. Ik kan niet wachten tot het zover is. Ben je benieuwd naar mijn nieuwe items? Lees dan snel verder.

How cute? Ik mocht twee items bestellen bij Loavies. Voor meiden die deze webshop nog niet kennen: check het, want ze hebben allemaal toffe musthaves. Zo ook deze zwarte blouse met witte stippen (34,95 EUR). Je kan zo'n blouse op heel veel manieren stijlen. Bijvoorbeeld op een zwarte jeans en een leren jack erover. Maar, het zou ook heel leuk staan met een trui erover, zodat de kraag er bovenuit komt. 


Het twee item dat ik bestelde was deze zwarte top met kant (19,95 EUR). Ik vind hem heel chique en het kanten detail aan de voorkant maakt je look sexy. Voor nu combineer je hem met een blazer of leren jack, maar straks in de zomer met een leuke short.


Ik had echt een nieuwe broek nodig. Ik was opzoek naar een zwarte broek, een donkere spijkerbroek en een grijze broek. Die laatste vond ik bij Mango. Ik heb vrij lange benen, dus de juiste broek vinden is voor mij erg lastig. Vaak zijn broeken te kort, maar deze skinny jeans (39,95 EUR) zat perfect. 


Ook mocht ik nog iets uitzoeken bij Hunkemöller. Ik ging voor deze prachtige bralette (19,95 EUR). Het is helemaal van kant, maar de cups zijn bedekt. Het is fijn om in te slapen, maar ergens onder zou het ook leuk staan. Vooral straks in de zomer met een losvallende top.


Met alles ben ik super blij. Ik heb eindelijk een perfecte broek gevonden en de blouse zal daar heel leuk bij staan. Er komt maandag een outfitpost online met een aantal van deze nieuwe items, dus houd mijn blog goed in de gaten. Fijn weekend alvast!
Hoe zou jij een blouse met stippen combineren?

13 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.