16 februari 2016

Outfit / New coat


Laatst ging ik met Janne naar Arnhem. We konden eindelijk een datum vinden waarop we allebei konden en dat was nog best lastig, haha. We besloten om naar het Modekwartier in Arnhem te gaan. Dit is een creatieve wijk met mode, design, kunst en eten. Er zitten een hoop leuke winkeltjes, werkplaatsen, galerieën, restaurants en showrooms. We zijn een aantal winkeltjes naar binnen gelopen en hebben geluncht bij CASPAR. Daarna hebben we outfitfoto's van elkaar gemaakt en hebben we nog wat door het centrum gelopen. Ik droeg mijn nieuwe jas van Benetton, kijk je mee?
Jas, BENETTON | Legging, MANGO | Spijkerblouse, PULL&BEAR | Sneakers, ZALANDO | Tas, PAUL'S BOUTIQUE 


De jas kreeg ik van mijn moeder. Ze kocht hem bij de V&D in de sale. Volgens mij is deze nu niet meer verkrijgbaar. De legging komt van de Mango en zit heerlijk. Hij heeft aan beide zijkanten een leren detail en aan de onderkant een rits. Hij heeft geen knopen, zakken of een gulp, dus je moet er wel iets langs op dragen, vandaag mijn lange spijkerblouse. Deze heb ik al best lang, maar daar heb ik nog nooit een outfitfoto mee gemaakt. De sneakers en tas maken de look compleet. En voor diegene die mijn haar mooi vinden: gemaakt door mijn zusje :)

Wat vind jij van mijn nieuwe jas?

18 opmerkingen:

 1. Jaa je jas is mooi! En je haar zat ook mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw je haar zit zo mooi! En die jas is erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig dat jij en Janne weer een keertje hebben afgesproken! Ik vind vooral je sneaker heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke jas, en die tas is ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele gave outfit, je jas is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een mooie jas is dat zeg, heel classy en tijdloos! Je haar zit inderdaad prachtig<3 Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gaaf outfit zeg! Die jas staat zo mooi bij je.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.