12 februari 2016

Outfit / Bordeaux red


Mijn zusje heeft heel veel kleren in haar kast die ze niet draagt, zo ook deze bordeaux rode coltrui van Forever 21. Ik vond hem woensdag in haar kledingkast en toen ik hem paste, vond ik hem super leuk staan. Ik heb vrij weinig items in deze kleur, dus vond ik het de moeite waard om een paar foto's te maken. Het is een vrij simpele look, maar ik wilde hem gewoon delen. Kijk je mee?Trui, FOREVER 21 | Broek, VERO MODA | Schoenen, DUNGELMAN | Tasje, THE STING | Horloge, IKKI | Armbandjes, BIBADe trui heeft aan beide zijkanten een split, wat de trui wat sexyer maakt. Je kunt hem ook dragen met een zwart hemdje eronder, bijvoorbeeld naar school. 


De schoenen zijn ook niet van mezelf, haha. Deze heb ik weer van mijn moeder gestolen. Ik vond ze zo leuk staan bij deze outfit. Het zijn glimmende chelsea boots, net even anders dan de matte versie. 

Wat vind jij van deze outfit?

24 opmerkingen:

 1. Leuke trui, die kleur staat je ook erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke trui van je zusje dan zeg! Die kleur staat je ook echt tof <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je heel mooi die kleur rood! En wat leuk dat je gewoon de trui van je zusje aan mocht! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh ja geweldig! Ik ben gek op bordeaux, is voor kleding echt 1 van m'n lievelingskleuren. Het split model vind ik zo gaaf :D mooie broek en schoenen erbij, netjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt en super mooie trui en leuke combinatie! Ik vind zelf dat forever 21 echt de leukste truien ooit heeft :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's Loïs! Leuke trui en een fijne kleur! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha leuk he, items van je huisgenoten 'lenen' ;) De trui is echt supermooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat je heel mooi deze kleur! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat staat deze kleur je goed! Leuke kledingstijl heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super toffe kleur. Hij staat je goed. Ik hou zeker wel van deze kleur<3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nice Blog. Its amazing and stylish Red Colour Sweater dress. Such a fabulous and Perfect Outfit. I like this Blog. Please try to Post Beautiful Sarees and Salwar Kameez.

  https://www.unnatisilks.com/sarees-online.html

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.