10 februari 2016

Inspiration / Patches on denim

Fashionweekbezoekers personaliseerden hun spijkergoed massaal door er patches en andere plaatjes op te strijken. Dit wordt steeds meer een grotere trend, want steeds vaker zie ik de patches voorbij komen. Zelf heb ik een patched trui van Twinkeltje (bekijk hier de outfiftpost), maar op denim zie je ze vooral heel veel. Op spijkerjasjes vind ik ze het leukste en dit zal ik waarschijnlijk ook dragen. Op broeken ziet het er ook heel cool uit, alleen ik zelf zou daar niet mee gaan lopen, maar zoals ik al zei: op een jas vind ik het super tof! 

Eigenlijk is zo'n item met patches best makkelijk te stijlen, net zoals een spijkerjasje bijvoorbeeld. Je moet wel opletten dat je het niet te druk maakt, want zo'n versierd item is al opvallend genoeg.  Een spijkerjasje kan je bijvoorbeeld combineren met een chique jurkje voor een stoer effect. Zo'n boyfriend jeans met patches is weer te combineren met een wat wijder T-shirt een een leren jack, zoals velen hierboven het doen.

Wat vind jij van patches? Heb je zelf ook een item met patches?

15 opmerkingen:

 1. Ik heb een spijkerjasje met patches, ben ik zo blij mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het best wel vet! heb het op een spijkerjasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind patches wel mooi! Zelf heb ik het nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit zo'n super leuke trend! Helaas mag ik alleen nog maar 'basic' items kopen, dus heb ik nog niet zo'n item in mijn bezit..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind het een toffe trend! Vooral op een spijkerjasje, dat maakt je match net eventjes wat stoerder. <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het zelf echt een onwijs leuke trend en wou dat ik zo iets in mijn kast had hangen.. helaas! Misschien is dit wel en leuke diy om uit te proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt heel nice!! Ik wil ook zo'n jasje of broek :) (Weet jij waar ik het kan vinden misschien?)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ze zelf niet maar vind ze wel super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.