08 februari 2016

Favorites / Valentijnscadeautjes


Deze zondag is het weer Valentijnsdag! Vier jij deze dag met je geliefde, je vriendinnen of helemaal niet? Persoonlijk vind ik Valentijnsdag super leuk, maar niet noodzakelijk. Het is leuk om deze dag te vieren, maar waarom zou je niet elke dag romantische dingen doen met je vriend of vriendin? Maar achja, het blijft leuk vind ik. Vandaar een aantal leuke Valentijnscadeautjes. Koop het voor jezelf, vraag het aan je geliefde of verras je beste vriendin ermee. Lees verder voor de klikbaren linkjes. Mijn favoriet uit dit lijstje is Love Story van Chloé. Ik zoek nog een nieuwe, zoete parfum en ik zag dat veel meiden hier heel positief over waren. Verder vind ik het Swarovski kettinkje super cute! En het Dior boek zou ik ook graag willen hebben... Op Valentijnsdag ga ik lunchen met mijn vriend en daarna moet ik werken. Ik ben benieuwd wat jullie gaan doen op deze dag, laat het me weten. 

Welk item is jouw favoriet?

16 opmerkingen:

 1. Leuke dingen! Die portemonnee is echt schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahw, dit zijn allemaal zulke leuke meisjesachtige dingetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love Story van Chloé lijkt me zo'n heerlijke parfum! Die wil ik ook super graag hebben <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat een leuke cadeau ideetjes! Het setje is echt prachtig, en oh dat chloe parfum. Héérlijk <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehh...leuke items, vooral de portemonnee is Cute :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die beker is zo schattig! Wel prijzig voor een beker trouwens. Dat tasje en parfum , ook al zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad best duur. Maar achja, hij is wel leuk :)

   Verwijderen
  2. Inderdaad best duur. Maar achja, hij is wel leuk :)

   Verwijderen
 7. Wat een leuke dingen allemaal! Chloe parfum is altijd goed. Dat stripboek heb ik nog nooit gezien maar is echt super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.