17 februari 2016

New in / Chloé Love Story Eau de Toilette


Een week geleden plaatste ik dit artikel waarin ik een aantal Valentijnscadeautjes voor vrouwen liet zien. Eén van die cadeautjes was de parfum Love Story van Chloé. Nu had ik afgesproken met mijn vriend om geen cadeautjes aan elkaar te geven op Valentijnsdag, net zoals vorig jaar. Maar daar liet mijn vriend het niet bij zitten. Zo af en toe leest hij mijn blog en hij kwam dus dat artikel tegen en kwam erachter dat ik Love Story erg graag wilde hebben. Ik was dus heel erg blij toen ik het cadeautje uitpakte (ondanks onze afspraak)!
Ik heb de nieuwste versie van Love Story gekregen: namelijk de Eau de Toilette. Ze is frisser, bloemiger, sprankelender en sensueler dan haar voorganger. Ik moest eerst erg wennen aan de geur. Hij is minder zoet dan de parfums die al op mijn kamer stonden, maar ik vond het ook fijn om eens een wat andere geur te kunnen dragen. Ondanks dat hij minder zoet is dan de parfums die ik al heb, is 'ie nog wél zoet. Het is echt een lente parfum, want hij ruikt heerlijk naar bloesem. 

Topnoten: Oost-Indische kers
Hartnoten: prunusbladeren
Basisboten: oranjebloesem


Het flacon is toch ook prachtig?! Het geplooide glas symboliseert solidariteit. Ik houd zo van de bovenkant van het flesje. De gouden top en omhulsel staat zo chique in mijn parfumstash. Ik heb de 30 ml en dat vind ik vaak de fijnste maat. Ik ben er heel erg blij mee en wil nogmaals mijn lieve vriend bedanken!

Ken jij Love Story van Chloé?

22 opmerkingen:

 1. Ah ik ken deze parfum!
  Hij is zo zo lekker.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super lief van je vriendje zeg! En het flacon is inderdaad prachtig, alleen daarom al zou ik hem ook willen hebben <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief van je vriendje :) Ik ben echt heel erg benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah dat is zo lief! dit geurtje is echt lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jemig, wat súper lief van je vriendje dat hij toch een cadeautje voor je heeft gekocht! Mijn vriend en ik hadden ook afgesproken om niks aan Valentijn te doen, maar uiteindelijk hadden we toch iets voor elkaar gekocht, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is echt zo lief :D Het flesje is zooooo mooi en de geur lijkt me ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat ontzettend lief! En ohhhh dat is zo'n lekker geurtje. Heerlijk <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oo wat lief van je vriendje, de flacon is zo mooi :)
  Ben benieuwd naar de geur!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet heel zoet, wat zwaarder, maar wel fris en bloemig!

   Verwijderen
 9. Dit is echt een heerlijk parfum, wat lief van je vriendje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze lijkt me erg fijn, het flesje is ook zo prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb deze geur ook, hij is zo ontzettend lekker! De verpakking is ook heel chique en romantisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtig cadeau en zo lief <3 Ik wil deze ook al heel lang hebben, alleen is 'tie wel prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.