19 februari 2016

Outfit / Graphic prints (+ Win een Hunkemöller panty!)


Vandaag staat er weer een all black outfit op mijn blog, maar hij is zeker niet saai of onopvallend. De panty valt lekker op en is daarom ook de eyecatcher van mijn look. Hunkemöller heeft op dit moment veel leuke panty's met een printje. Voor ieder wat wils: romantisch, stoer of chique. Ook zijn er bijvoorbeeld stay-ups verkrijgbaar in een toffe print. Ik combineerde deze panty simpel met een zwarte kokerrok en een leren jasje. Aan het einde van dit artikel kun je ook panty's winnen! Kijk je mee?Jasje, ONLY | Blouse, PRIMARK | Rok, H&M | Panty, HUNKEMÖLLER | Schoenen, DUNGELMANN, Horloge, IKKI


Nog steeds zijn grafische printjes super hot en om te look af te maken, combineerde ik de panty met leren items: de schoenen en het jack. Ik 'leende' alweer de schoenen van mijn moeder (toch wel handig als we de zelfde maat hebben). Het jasje heb ik echt al heel lang, maar ik draag hem de laatste tijd niet meer zo vaak. Ik ben eigenlijk nog opzoek naar zo'n bikerjack. Die van mij is net iets anders, meer een binnen jasje. 


WIN WIN WIN (Gesloten. Winnares is Florence)
Nu heb ik een aantal panty's met verschillende printjes die ik weg mag geven. De panty's die ik mag weggeven hebben allemaal maat S/M, maar vallen erg klein uit. De panty die ik hierboven draag is maat L/XL en deze zit perfect. Op de maattabel staat dat mensen met een lengte tot 1,70 de maat S/M kunnen hebben. Heb jij niet hele lange benen, dan zijn deze panty's perfect voor jou! Dus doe snel mee. 

Wat moet je doen? 
Laat hieronder een reactie achter welke panty je het liefst zou willen hebben. Je kunt kiezen uit: 1. Lace placement tight. 2. Panty 50D Luxery Opaque. 3. Panty graphic lines

Dat is het! Laat wel even je email adres of Instagram achter, zodat ik je een berichtje kan sturen als je gewonnen hebt. Meedoen kan tot en met vrijdag 26 februari, dan maak ik de winnaar bekend. Succes!

Wat vind jij van mijn outfit?

28 opmerkingen:

 1. Leuke combi, die panty's zijn geweldig! Ik doe heel graag mee voor de 1.lace placement tights. Ik ben maar 1.57m, dus qua lengte gaan ze vast wel passen!
  Mijn e-mail is paramara1982@gmail.com en instagram paramara1982

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik denk dat ik ze ook wel pas. Ik ga voor optie 3. Mijn email is: s.vand@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou Luxery Opaqua willen winnen :) Lekker basic, dus wat meer mijn ding.
  claudiaverloop@gmail.com Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh tof! Ik zou graag de tweede winnen. Die is basic en ik ben nog op zoek naar een goede en fijne panty!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh nu ben ik ook nog mijn e-mailadres vergeten. Dat is: info@liefdevoormode.nl. XX!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een hele mooie panty! Ik doe ook zeker mee:
  Ik ga voor de Lace placement tight, ik hou van kant! alittlebitofbritt@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Wat een super mooie panty! Ik waag ook een kansje voor nummer 3! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooi outfit Loïs. De panty is echt leuk en ik ben ook fan van de panty! Helaas kan ik niet meedoen met de winactie, aangezien ik 1,80 ben...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een gave panty!! :) Ik had héél graag meegedaan, maar ben bang dat de panty te krap is met mijn 1,80 meter. Dus sla ik even over. Xx.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke winactie! Ik ben 1.61 dus dat komt wel goed hihi, ik zou graag nummer 2 willen winnen :) Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hou er zelf niet zo van maar het staat je super!! Leuke winactie:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah, ik vind ze echt heel leuk! Ik zou dan nummer 3 willen winnen. :)
  lchvonk@gmail.com X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige outfit zeg. De panty is echt WAUW.
  Love it.
  Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hoi
  wat een gave outfit.
  het staat je super goed.
  zit een panty wel fijn, zelf heb nog nooit een panty aangehad.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.