22 februari 2016

Shop the look / Relaxed Fit Pants

Afgelopen vrijdag liep ik langs de Scotch & Soda in Nijmegen en ik zag zoveel leuke dingen, dat ik even naar binnen liep. Helaas waren de prijzen wat minder leuk, dus liep ik met lege handen weer naar buiten. Thuis keek ik nog wel even op de site bij de sale. Daar kwam ik deze onwijs leuke broek tegen voor de helft! Hij komt nu uit op 40 euro en dat vind ik nog wel te doen. Verder kwam ik nog dit T-shirt met touwtjes tegen bij de Zara en die ga ik denk ik nog wel kopen. Lees verder voor de linkjes. 


Zara, T-shirt met koortjes - 12,95 EUR
Scotch & Soda, Relaxed Fit Pants - 40,00 EUR
Sacha, Metallic platform schoenen - 109,99 EUR
Zara, Shopper Elle Macpherson - 9,95 EUR
Zara, Set oorsieraad - 9,95 EUR

De schoenen van Sacha zal je snel terug zien. In samenwerking heb ik ze mogen bestellen en dan zal ik er ook snel een outfitpost mee maken. Ik hoop dat ik de bovenstaande items dan ook in mijn bezit heb, haha, want ik vind het echt een te gekke outfit. Voor nu zal ik er nog een leren jasje of blazer bij dragen en straks in de lente lekker met korte mouwen. Ik heb er nu al zin in!

Wat vind jij van deze look?

14 opmerkingen:

 1. Oeh leuk dat je de schoenen hebt besteld! Erg mooie look dit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele leuke outfit! Ook tof dat je de schoenen mocht bestellen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super gave items, ik ben heel nieuwsgierig naar de outfit foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk shirt!! Ik denk dat ik die zelf ook even ga bestellen :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne items bij elkaar! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Doe mij die top maar, hoor! Vind hem heel gaaf! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah hele vette outfit, vind het shirt met die touwtjes erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het shirt en de broek zijn zo leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.