01 februari 2016

Outfit / Fake fur & over the knee


In een artikel van een paar weken terug had ik een moodboard gemaakt met inspiratie voor de over the knee socks. Super leuk item, maar ik vond het wel lastig om te stijlen. Ik combineerde ze vaak met een basic, zwart jurkje, maar nu heb ik nieuwe outfit met deze hoge sokken. Verder heb ik voor het eerst een fake fur jas! Ik vind hem ontzettend gaaf. Jullie? Kijk snel verder voor de hele outfit. 


De meeste items die ik draag zijn van de webshop Straatstijl.nl. Ik heb er afgelopen zomer al eens eerder een artikel over geschreven. Die kan je hier vinden. De webshop is echt een aanrader. Ze verkopen allemaal toffe items die geïnspireerd zijn op streetstyle en bloggers. Zo loop je altijd in de trends van nu. 


Jas, STRAATSTIJL | Sweaterdress, STRAATSTIJL | Sokken, H&M | Schoenen, PRIMARK | Beanie, STRAATSTIJL | Tas, PAUL'S BOUTIQUE


De sweaterdress is lekker oversized en zit heerlijk warm. De lengte is voor mij precies goed. Ik heb behoorlijk lange benen, dus voor iemand die wat kortere benen heeft, kan deze dress misschien anders vallen. De fake fur jas heeft zakken, maar geen sluiting. Het is dus de bedoeling dat je de jas echt open draagt. Voor nu is het misschien te koud, maar ik ga hem in het voorjaar heel vaak dragen. Er komen dus nog veel meer outfits met deze jas aan! Ik ben blij dat ik weer een coole outfit heb met mijn over the knee socks. Er zit weer niet heel veel (lees: geen) kleur in mijn outfit, maar dat maakt me niks uit. De outfit is opvallend genoeg door de jas en de sokken. I love it!

Wat vind jij van deze outfit? Hoe zou jij over the knee socks stijlen?

40 opmerkingen:

 1. Leuke outfit Loïs! Staat je echt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een prachtige outfit, love voor de fake fur jacket.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je geweldig, ik kan dit echt niet hebben helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaaaf Loïs, deze outfit! Ik hou precies van deze stijl haha<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah fijn! Ik vind dit nu al mijn favoriete look van het jaar haha!

   Verwijderen
 5. Ahw, dit vind ik echt een leuke en stoere outfit die ik ook zo aan zou kunnen doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, hele gave outfit! Staat je ook heel mooi (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke outfit, die trui/jurk staat je super:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke outfit!! I love furry coats <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een super leuke outfit! Ik heb dezelfde sokken ook van de H&M en schoenen ook van de primark haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! De schoenen heb ik al 1,5 jaar. Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit!

   Verwijderen
 10. Wat een gave outfit! Geweldige stijl :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk ik ken de meeste niet, behalve Lilia(persoonlijk). Ik studeer toevallig ook rechten.
  xxx
  http://www.sherryhussain.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's!! Je sweaterdress lijkt me zo heeerlijk comfortabel, ik ben ook nog op zoek naar zo'n item! Heb meteen doorgeklikt naar Straatstijl, haha :D

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke outfit zeg! Staat je ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke outfit! Overknee socks zijn altijd zo lekker warm <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, kan je nog een kort jurkje/rokje/broekje aan!

   Verwijderen
  2. Inderdaad, kan je nog een kort jurkje/rokje/broekje aan!

   Verwijderen
 15. Hele toffe outfit! Staat je super goed

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.