03 februari 2016

Instagram / Selfies tijdens het leren

Instagram: @loisblog
EEN. Laatste outfitpost met mijn nieuwe items van Straatstijl. Ik ben dol op de fake fur jas. Bekijk de outfit hier. TWEE. Lovely saturdays. DRIE. Ik kreeg van mijn moeder deze jas van Benetton. Ik vind hem prachtig. VIER. Mooie bloemen in huis. VIJF. Volgens mij maakt iedereen selfies als ze eigenlijk moeten leren. Gelukkig alle tentamens gehaald! ZES. Ik ging naar de IKEA en kocht een aantal woonaccessoires. Bekijk de 'shoplog' hier


De teller staat alweer op ruim 5500 volgers en daar ben ik super trots op. Ik vind het alleen heel moeilijk om bij één feed te blijven. Daarom verander ik best vaak van het bewerken van foto's. Dan gebruik ik geen filter, een andere keer weer wel. Dan speel ik veel met contrast en een andere keer juist met schaduwen en accenten. Maar, ik moet toegeven, als je mijn hele Instagram door scrolt, past het toch wel allemaal bij elkaar. Je kunt mij volgen onder de naam @loisblog. Laat ook jouw Instagram naam achter, dan neem ik een kijkje!

Hoe ziet jouw feed eruit?

17 opmerkingen:

 1. Je maakt leuke mooie foto's! Als je wilt weten hoe mijn feed eruit ziet kan je ff kijken op @matteshimmer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie Instagram heb je! Ik heet @xxluuun op Instagram en probeer me ook een beetje aan een feed te houden, maar het is wel lastig soms ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie fotootjes! Ik vind een goede feed maken zo moeilijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik maak ook vaak selfies tijdens het leren, haha

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.