20 januari 2016

Outfit / Cosy scarf


Afgelopen weekend heeft veel gevroren en viel er zelf sneeuw! Zou de winter dan toch nog komen? Koud hoeven we het in ieder geval niet te hebben. Er zijn zoveel leuke sjaals, mutsen, etc. in de winkels en zelfs met veel korting, want heel veel hangt in de sale. Ik vind de sjaal van mijn zusje echt heel mooi. Verder is hij mega groot en heel zacht. Ik draag hem daarom best vaak. Kijk je mee naar een van mijn outfits met deze sjaal?


Bomberjack, DEFSHOP | Broek, VERO MODA | Hoed, H&M | Sjaal, JEWELZ & MORE | Tas, PAUL'S BOUTIQUE | Schoenen, SACHAZoals je ziet heb ik veel schik met de sjaal. Ohja, zie je de sneeuw op de grond. Zo leuk om eens outfitfoto's te maken in de sneeuw. Niet dat er heel veel ligt, maar het gaat om het idee. Mijn bomberjack van Defshop heb ik al een lange tijd niet meer gedragen, maar is een super tof item. Met mijn tas van Paul's Boutique heb ik ook nog veel plezier. Verder draag ik schoenen van Sacha en de sjaal is van Jewelz & More. Onder mijn bomberjack draag ik nog een witte blouse. Ik vind het namelijk heel leuk om iets chiques te combineren met iets stoers. Wat vind jij van deze outfit? Heeft het bij jou ook gesneeuwd?

15 opmerkingen:

 1. Die sjaal past erg leuk bij je outfit, ondanks dat hij grijs is 'fleurt' hij je outfit wel op! En gave foto's heb je ook gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah wat een heerlijke sjaal, ook echt helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige tas! Leuke sjaal ook, hij lijkt me heerlijk voor deze koude dagen :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zie je er ontzettend leuk uit! Ik vind vooral het bomberjack je heel goed staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke sjaal!! En ik vind je haar ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit in de sneeuw! Altijd lekker een warme sjaal. Hier heeft het helaas nog niet gesneeuwd, ik zit er stiekem wel een beetje op te wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het mag van mij wel sneeuwen, maar alleen in het weekend. Als ik niet naar school hoef, haha :D

   Verwijderen
 7. Die sjaal is echt mooi! Hier heeft het maar een klein beetje gesneeuwd, maar binnen no time was het ook weer weg haha. Hopelijk komt er nog eens een dikke laag want ik wil echt toffe foto's maken in de sneeuw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad heel mooi om in de sneeuw foto's te maken!

   Verwijderen
 8. Super mooie sjaal en ook lekker warm! Ideaal :D Je schoenen en tas zijn ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, die sjaal staat je onwijs goed, ik vind hem tof! En wat leuk dat je ook nog een beetje sneeuw hebt vast kunnen leggen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.