22 januari 2016

New in / IKEA woonaccessoires


Woensdagavond ging ik met mijn ouders naar de IKEA. Ik had van te voren nog een beetje inspiratie opgedaan, want ik wilde wat leuke items om mijn kamer mee op fleuren. Ik ging opzoek naar fotolijstjes, aangezien ik van plan ben om leuke foto's af te laten drukken. Verder had ik een bureaulamp nodig. Natuurlijk nam ik ook nog wat andere dingetjes mee. Kijk je mee?


Allereerst was ik opzoek naar een bureaulamp. De industriële look sprak me heel erg aan. Verder past de zilveren kleur uitstekend bij mijn kamer. Ik ben hier heel echt blij mee, een echte eyecatcher. Je kunt hem hier vinden op de site van de IKEA.


Zo'n klembord zag ik ook al voorbij komen in de verhuisvideo's van Jiami. Dit vond ik zo leuk, dus ik ging daar ook naar opzoek. Ik heb hem gevonden en heb al veel ideeën over hoe ik hem ga neerzetten in mijn kamer. Hij is hier verkrijgbaar.
Ook kocht ik een aantal fotolijstjes, waaronder deze vierkante. Het is een 'diepe' lijst, heel cool! Ik kan hem alleen niet op de site vinden. In de twee rechthoekige lijstjes komen nog leuke foto's!


Deze modekaarten met illustraties heb ik ook meegenomen. Ik vind ze zo gaaf! Heel leuk om in te lijsten of om gewoon op de muur te plakken. Je kunt ze hier op de site vinden. 


Ook de fotolijst in bovenstaande foto heb ik gekocht. Hier heb ik nu zo'n modekaart ingedaan, maar waarschijnlijk komt daar ook nog een foto in. Ik vind mijn bureau heel leuk geworden zo. Als ik alle lijstjes heb gevuld met foto's en alles leuk heb ingedeeld, laat ik daar nog foto's van zien. Misschien een kleine room tour?

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aankoopjes?

29 opmerkingen:

 1. Die modekaarten zijn heel leuk! Ook je lamp vind ik super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, die mode illustraties! Die vind ik echt onwijs tof <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een onwijs leuke aankoopjes! Ik vind de kaarten echt heel erg leuk. Zeker leuk voor in lijstjes!
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, ik vind echt álles leuk wat je hebt geshopt! En toevallig heb ik dat klembord ook nog ergens liggen (ik was hem een beetje vergeten) dus die ga ik snel tevoorschijn halen, want die is inderdaad tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke dingetjes heb je gekocht bij ikea!! Daar vind je altijd wel wat leuks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave dingen! Ziet er echt mooi uit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh wat leuk allemaal Loïs!
  Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh wat is de IKEA toch leuk... :) Die klemborden en kaartjes zijn echt tof! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die mode kaarten zijn inderdaad erg leuk om in te lijsten. Ik moet maar weer eens langs ikea gaan voor inspiratie op te doen voor mijn huisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een super leuke accessoires!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gaaf zeg allemaal! Die lamp is heel stoer, ik heb er zelf ook een van IKEA en na 5 jaar ben ik er nog steeds superblij mee. Leuke foto's ook! :)
  xx Alice
  http://teacupofme.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wist helemaal niet dat ze van die klemborden hebben! Wel tof, vind dat echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ahh die illustraties zijn tof! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ooh, die modetekeningen zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk! Vooral de klemborden. Wellicht handig om ook de productnamen te vermelden want de linkjes werken na verloop van tijd niet meer en heb nu geen idee hoe het klembord heet.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.