27 januari 2016

Favorites / Zara SALE

Donderdag heb ik mijn laatste tentamen en daarna gaan Marlies en ik shoppen in Nijmegen. Dit is bij ons een vast ritueel na de tentamenweek en deze traditie houden we er graag in. De sale is al een tijdje bezig, dus ik hoop dat er nog wat leuke items te vinden zijn. Ik heb al wel wat research gedaan op internet, zoals bij Zara, H&M en Vanilia. Ook heb ik in een aantal sale shoplogs van andere bloggers een aantal leuke items voorbij zien komen. Vandaag laat ik mijn favoriete sale items van Zara zien. Ik hoop dat ik deze ook nog in de winkel kan vinden ;) Lees verder voor de klikbaren linkjes en prijzen van de items.

Guipure blouse - van 29,95 naar 12,99
Croptop met lovertjes - van 19,95 naar 7,99
Boyfriend jeans - van 39,95 naar 14,99
Mini buidel tas - van 29,95 naar 14,99
Regenlaars met hak - van 69,95 naar 29,99

De blouse is echt mijn favoriet. Het kant aan de voorkant en de lace up aan de achterkant vind ik prachtig. Ik hoop dat ze deze nog hebben bij de Zara. Verder staat de boyfriend jeans al heel lang op mijn lijstje, maar ik kan geen goede vinden. Deze ziet er tof uit en ik ben heel benieuwd hoe 'ie mijn zal staan. Verder vind ik de regenlaarzen ook heel cool! Dit is een echte eyecatcher en een goede musthave voor in mijn kast. Door de flinke korting die eraf gaat moet ik ze wel kopen.

Wat vind jij van deze items en heb jij al iets in de sale gekocht?

11 opmerkingen:

 1. Leuke items! Vooral die top en boyfriend jeans <3 Ik hoop dat je ze kunt vinden :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, die zwarte blouse is mega leuk! En ook leuk, zo'n traditie waarbij je na de tentamens gaat shoppen. Zo'n traditie moet ik ook maar eens maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave items! Die blouse is inderdaad erg mooi, en die croptop vind ik ook leuk! En voor die prijs kun je hem niet laten liggen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave dingen! De tas en de schoenen vind ik het leukst! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die top en die blouse zijn echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke dingen, die broek is echt liefde! Thanks voor de tip, ik ben al zo lang op zoek naar een boyfriend jeans :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb bij de Zara 2 shirtjes gekocht voor maar 10 euro, een kokerrok met shirt (helaas niet in sale) en een high waist broek en ik ben er superblij mee! xxxxx je cutie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.