13 oktober 2015

Outfit / Poncho


3 Oktober was het National Glamour Day en dat betekende dat je bij heel veel winkels 20% korting kreeg! Die dag was ik in Den-Bosch, wat overigens een van mijn favoriete shopstad is, maar ik kocht niet heel veel. Wel viel mijn oog op deze poncho die ik kocht bij Vero Moda (officieel is hij van Only). Deze poncho's komen echt in dit seizoen, dus hij kon niet in mijn kast ontbreken. Kijk je mee naar mijn hele outfit?
Poncho, VERO MODA | T-shirt, H&M | Broek, VERO MODA | Schoenen, SACHA | Horloge, OOZOO

Ik combineer de poncho met een zwart t-shirt van H&M en een zwarte broek van Vero Moda. Op deze manier draag ik de poncho niet als 'jas', maar als 'trui'. Je kunt de poncho natuurlijk ook als sjaal, dus over je jas, gebruiken. Zo zie je dat zo'n poncho super handig is, zeker in de herfst! Je kunt hem eindeloos combineren. Verder draag ik mijn nieuwe schoenen van Sacha. Aan de achterkant zit een gouden rits.

Hoe zou jij deze poncho combineren?


21 opmerkingen:

 1. Heerlijk warm zo'n poncho! Ik zou hem ook gewoon met iets basics combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne poncho lijkt me dat! Supermooie look<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk, hij staat je ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zo'n poncho! Dan heb je altijd een soort van dekentje bij je :)) Je schoenen zijn ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is hij leuk! Ik vind je laarsjes ook echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alsof het een deken is :) Heerlijk warm. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke poncho! Lijkt me heerlijk warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nice post!
  Greetings,

  http://www.itsmetijana.blogspot.rs/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.