10 oktober 2015

New in / Marmer case


Ik begin steeds meer van marmer te houden. Het liefst wil ik alles in marmer, maar laten we eens beginnen met iets kleins. Ik mocht een telefoonhoesje uitzoeken bij de webshop CaseApp. Dit is een webshop die iPhone en Samsung (Galaxy S3) telefoonhoesjes verkopen. Ze hebben hele coole designs, maar je kunt er ook zelf een ontwerpen. Verder hebben ze ook nog hele gave laptop 'stikkers'. Kijk je met me mee?

Toen ik deze zwarte marmeren case zag, moest ik hem hebben. Dit is hun eigen design, ik kon hem ook nog verder ontwerpen, maar ik vond hem zo prima. 

Zoals ik net al vertelde biedt CaseApp telefoonhoesje aan voor de iPhone 4, 4S, 5, 5S, 6 of Samsung Galaxy S3. Voor een MacBook of andere laptop, iPad, iPhone, Samsung, Nokia of HTC telefoon hebben ze ook nog speciale 'skins'. Deze plak je op het toestel.


De levering van de webshop is erg snel. Ik heb het telefoonhoesje 6 oktober besteld en hij zou tussen 9 en 19 oktober worden geleverd. Uiteindelijk is dit 9 oktober geworden en dat vond ik echt heel fijn! Misschien kwam dit ook omdat ik geen gepersonaliseerd hoesje had. Wel vond ik dat ze het hoesje beter hadden kunnen inpakken. Het zat namelijk los in de verpakking en misschien was wat bubbeltjes plastic geen overbodige luxe geweest. Overigens zag het telefoonhoesje er prachtig uit, er zat geen enkel kras op! Ik ben er heel tevreden mee!

Wil je zelf iets bestellen in de webshop van CaseApp? Gebruik dan de code LOISNLCASE20 en krijg 20% korting op je aankoop!

Wat vinden jullie van marmer? Kennen jullie CaseApp?

11 opmerkingen:

 1. Super mooi hoesje en je foto's zijn ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OHHH die is mooi! ik zou er heel graag eentje willen, maar ik vind ze aan de dure kant jammer genoeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, het is niet het goedkoopste telefoonhoesje wat ik heb gezien. Misschien met de kortingscode?

   Verwijderen
 3. Wauw, hoe gaaf! Ik ben een beetje jaloers ;). Je foto's zijn zoals Sarah al zei inderdaad prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah wauw wat een tof hoesje zeg, ik houd ook zo van marmer!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook zo dol op marmer! Gelukkig te vinden bij www.casimoda.nl :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.