05 oktober 2015

New in / Karla


Ik heb een nieuwe bril en hij is zo leuk! Het montuur spreekt me heel erg aan en ook het printje vind ik super mooi. Twee weken terug mocht ik namelijk een bril uitkiezen bij Polette en al snel kwam ik bij dit montuur. De glazen zijn redelijk groot, maar dat ziet er juist leuk uit en maakt het zo speciaal! Dit model, genaamd Karla, is gewoon perfect :)Wat is het toch een plaatje. Als ik de bril draag, krijg ik een hoop leuke complimentjes en dat is nooit verkeerd om te horen, toch?! Ik ben er super blij mee!

Dragen jullie een bril?

5 opmerkingen:

 1. Hij is heel mooi! Ik vind het prachtig dat het montuur zo mooi smal en fijn is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh dit is zo'n mooi montuur! Ik zou 'm graag willen hebben haha.
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, echt een hele mooie bril! Ik draag geen bril, hoewel ik vroeger (toen ik een ukkiepuk van 6 was) heel jaloers was op mijn neefjes en nichtjes die een bril droegen haha! X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.