28 september 2015

Outfit / Urban Classics


Bomberjacks zijn hot! En hoe, ze zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Voor de herfst zijn bomberjacks perfect. Ik bestelde deze bomberjack bij DefShop. Dit is een Europese webshop waar ze allemaal coole merken verkopen, zoals Adidas, Vero Moda, Levi's en nog tientallen andere merken. Mijn jas is van het merk Urban Classics. Ik moet toegeven, ik had nog nooit van het merk gehoord, maar ze hebben echt stoere dingen! Kijk je mee hoe ik mijn bomberjack heb gecombineerd? 


Bomberjack, DEFSHOP | Top, FOLLOWFASHION | Jeans, ZARA | Sneakers, ADIDAS 

Een bomberjack combineren is niet heel lastig. Hij past gewoon overal bij. Ik koos ervoor om het 'urban' te laten. Ik houd wel van deze stoere stijl. Op mijn lippen draag ik trouwens mijn nieuwe lipstick van MAC: Diva.

Wat vinden jullie van mijn bomberjack?13 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.