28 september 2015

Outfit / Urban Classics


Bomberjacks zijn hot! En hoe, ze zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Voor de herfst zijn bomberjacks perfect. Ik bestelde deze bomberjack bij DefShop. Dit is een Europese webshop waar ze allemaal coole merken verkopen, zoals Adidas, Vero Moda, Levi's en nog tientallen andere merken. Mijn jas is van het merk Urban Classics. Ik moet toegeven, ik had nog nooit van het merk gehoord, maar ze hebben echt stoere dingen! Kijk je mee hoe ik mijn bomberjack heb gecombineerd? 


Bomberjack, DEFSHOP | Top, FOLLOWFASHION | Jeans, ZARA | Sneakers, ADIDAS 

Een bomberjack combineren is niet heel lastig. Hij past gewoon overal bij. Ik koos ervoor om het 'urban' te laten. Ik houd wel van deze stoere stijl. Op mijn lippen draag ik trouwens mijn nieuwe lipstick van MAC: Diva.

Wat vinden jullie van mijn bomberjack?15 opmerkingen:

 1. Staat je heel erg mooi meid!
  Vooral je broek vind ik tof.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je toch mooi! De bomberjack is heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave outfit! Ik heb zelf nog geen bomberjack, maar vind ze wel leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Keimooi jasje! Ik wil ook nog heel graag een bomberjack :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een gave outfit! Ik vind je jasje heel erg gaaf. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stoere outfit! Vind je bomber erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk jack! Kun je fijn overal mee combineren. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.