26 september 2015

New in / Men shoes


HOE COOL ZIJN DEZE SCHOENEN? Ik bestelde ze bij Sacha. Deze 'men shoes' zijn helemaal hot de laatste tijd en ik ben zo blij dat ik ze nu ook heb. Het is geen standaard schoen en het geeft je look zo'n leuke twist! De zool is weer wat sportiever en dat ziet er zo cool uit. Jullie horen/zien het vast wel: ik ben enthousiast.


Ik heb ook een super leuk jurkje gezien bij de H&M waar deze perfect zullen staan. Binnenkort laat ik deze beauties zien in een outfit post, ofcourse ;) P.S. Doe je al mee aan mijn winactie? Je kunt een paar schoenen naar keuze winnen van Sacha! Klik hier om mee te doen. 

Wat vind jij van zulke 'men shoes'?

5 opmerkingen:

 1. Whaaa, ze zijn echt heel tof!! Ik ben super benieuwd hoe je ze gaat combineren :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, ik vind ze echt gaaf! Die zool maakt ze net wat sportiever inderdaad(:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gaaf zijn ze! snel weer foto's maken? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel gaaf! Ik heb ook net nieuwe schoenen, komen morgen online op mn blog;)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.