22 september 2015

Diva


Vorige week kon ik mijn Mango vest ophalen, want deze werd gemaakt. Het is echt een prachtig vest. Hij valt tot mijn knieën en de kleur is perfect. De stof is dun, maar houdt mij goed warm en zit super lekker. Ik ben blij dat ik hem weer kan dragen, want dit is echt zo'n perfect herfst item. Verder draag ik een shirt van de Only, een broek van de Mango en een ketting van Costes. Mijn armbandjes zijn van Biba.


Ik wilde eigenlijk mijn nieuwe lipstick laten zien. Ik kocht mijn eerste Mac vorige week. Ik wilde al heel lang een donkere lipstick en iedereen wees mij op Diva van Mac Cosmetics. Ik kocht hem uiteindelijk bij de Douglas in Arnhem, waar ik ook nog eens een aantal giftcards van had. Officieel was de lipstick  19.50, maar ik hoefde nog maar 2 euro bij te betalen. 

Ik moest wel erg wennen aan de donkere kleur op mijn gezicht, maar uiteindelijk was ik erg blij met het resultaat. De lipstick blijft ook aardig lang zitten! Deze kleur brengt mij nog meer in de herfststemming. 

Hebben jullie iets van Mac Cosmetics?

5 opmerkingen:

 1. Staat je goed! Ik heb zelf ook een aantal MAC lipsticks, ben hooked haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleur zeg, staat je goed! Leuke outfit ook<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kleur, hoor er veel goeds over ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een prachtige kleur! Ik ben ook aan het sparen voor een mac lipstick hihi!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.