17 oktober 2015

Event / Opening Forever 21 Rotterdam


Vandaag opent Forever 21 haar tweede winkel in Rotterdam. De winkel is te vinden in de Koopgoot, het exacte adres is Beurstraverse 21 Rotterdam. Afgelopen donderdag heb ik met tientallen andere bloggers de winkel van binnen al mogen zien en ik was zeer onder de indruk. De winkel heeft één verdieping, maar is wel erg groot, doordat de winkel erg diep is. Voor vrouwen is er een heel groot assortiment, bestaande uit 'gewone' kleding, sportkleding, schoenen, accessoires en lingerie. Voor mannen en kinderen is er een klein assortiment. Kijk je mee?De accessoires vond ik heel leuk! Ik heb hele mooie hoeden en schattige baretten gezien. Ook bovenstaande sieraden vind ik heel leuk.  
Een overzicht van de winkel. De industriële sfeer vind ik heel leuk! De winkel bood 'aparte' hapjes aan, zoals een macaron met zalm en ijs van wasabi. 


Deze coltrui vond ik ook al zo leuk!


In de winkel waren veel trends te spotten, zoals ruitjes, spijkerrokjes met knopen, suéde, denim en parka's. De prijzen liggen ongeveer tussen de €10 en €40 euro. Ik heb zelf nog een hele leuke blouse gekocht in een groen/grijze kleur. Binnenkort zullen jullie hem wel zien verschijnen! 

Er is genoeg keus voor vrouwen, maar voor de mannen en kinderen vond ik het assortiment erg klein. De lingerie afdeling was ook niet heel groot. 

Ik vond het event heel leuk en ik heb ook een hoop bloggers 'in het echt gezien'. Zo leuk dat je iemands blog volgt en ze uiteindelijk ontmoet. Het voelt dan alsof je ze al jaren kent :)

Wat vinden jullie van Forever 21?
3 opmerkingen:

  1. Ziet er heel gaaf uit! Hopelijk kan ik binnenkort snel zelf een kijkje nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zijn inderdaad niet de standaard hapjes, maar het ziet er wel heel schattig uit! De winkel lijkt mij ook heel erg mooi. Ik woon alleen niet in de buurt, dus voor mij blijft het bij de webshop... :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De winkel ziet er erg mooi uit! Als ik een keer in Rotterdam ben neem ik zeker een kijkje!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.