21 oktober 2015

New in / Black ankle bootsEen tijdje geleden ontving ik deze prachtige enkellaarsjes van Sacha. Natuurlijk in het zwart, maar dat was hard nodig aangezien al mijn zwarte enkellaarsjes hun goede tijd hadden gehad. De laarsjes hebben een gouden rits aan de achterkant, wat ik super leuk vind! Meestal zitten deze ritsen aan de zijkant en dit maakt de schoenen niet zo standaard. Kijk snel verder voor meer foto's!


Deze 'zipper' enkellaarsjes vind ik perfect voor aankomend seizoen. Ze kunnen met alles gecombineerd worden en zitten bovendien nog eens lekker warm. Ze heb ik ze al eens in een outfitpost laten zien een week geleden. Toen combineerde ik ze met een zwarte broek. Het lijkt me ook heel leuk om ze onder een short of jurkje te combineren. 


De laarsjes zijn gemaakt van en volledig gevoerd met leer. De hak vind ik ook perfect bij dit laarsje passen. Deze is ongeveer 4 cm. Ze lopen overigens ook echt heerlijk. Ik ben er heel erg blij mee :)

Wat vind jij van deze laarsjes?

24 opmerkingen:

 1. Ze zijn prachtig! Wel word ik zo heel benieuwd hoe ze 'aan' staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het artikel staat een linkje naar een outfitpost waar ik ze draag ;)

   Verwijderen
 2. Oh wauw wat zijn ze gaaf! Toevallig heb ik gister nog nieuwe laarsjes gekocht, maar deze zijn ook zo mooi!! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw, vind ze echt heel erg leuk!
  Tof met die rits zo aan de achterkant.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaa wauwie deze zijn zo mooi! Die rits aan de achterkant maakt ze ook echt leuker & wat aparter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, ik vind ze geweldig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze laarsjes ook al een tijdje op het oog! Ze lijken mij zo fijn te combineren, heel leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.