30 oktober 2015

New in / My Jewellery Blogger Watch


Ik kan maar niet genoeg armcandy hebben. Alle kleuren armbandjes heb ik al, die ik oneindig met elkaar kan combineren. Het maakt je outfit net een tikkeltje leuker op een makkelijke manier. Mijn favoriete armbandjes zijn deze witte hierboven van Biba. Deze passen namelijk bij elke outfit die ik draag (oké, bijna elke) en geven een chique uitstraling. Deze week ontving ik ook nog eens een prachtig horloge, die er perfect bij past, want is het geen plaatje...
                               

Het horloge is van het merk My Jewellery en is sinds deze week te koop. Het is een heel klassiek, basic model, maar dat spreekt me juist heel aan en het is immers ook een trend op dit moment. Het horloge komt uit de speciale 'blogger watch' collectie en is ook verkrijgbaar in het goud en in het rosé. De horloges kosten 39.95 euro. 

Wil je zelf ook zo'n horloge of misschien een ander mooi sieraad, met de kortingscode FALLFAVORITES krijg je 10% korting op je aankoop. 

Wat vind jij van dit horloge?

25 opmerkingen:

 1. Mooi! Vooral in combinatie met die armbandjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, ik vind het echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw die is gaaf zeg! Echt een prachtig tijdloos exemplaar. Leuke foto heb je er ook van gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, hij is heel mooi! Helemaal mijn stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is prachtig! Inderdaad tijdloos zoals kim zegt!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.