01 november 2015

Outfit / Black dress


Afgelopen week had ik herfstvakantie en het was zo'n lekker weertje. De zon scheen, waardoor de oranje blaadjes nog meer kleur kregen en dat maakt de herfst zo mooi. Ondanks dat de herfst mijn minst favo seizoen is, heb ik genoten van afgelopen week. Ik ging naar de persdag van verschillende bureaus in Amsterdam en naar het bos. Nu vind ik in het bos outfit foto's maken wel mooi, maar niet voor op mijn blog. Vandaar dat ik voor een loods poseer. Kijk je mee?Jurk, VILA | Schoenen, SACHA | Tasje, THE STING | Horloge, MY JEWELLERY | Armcandy, BIBA


Dit jurkje kocht ik een paar weken terug in Den Bosch bij Vila.  Ik ben er heel blij mee, want hij is voor elke gelegenheid perfect. Dat is ook het ideale van een LBD. Ik draag mijn menshoes van Sacha eronder en een tasje van The Sting die ik vorig jaar kocht. Over het horloge kon je hier al een artikel vinden. 


Wat vind jij van deze outfit?

12 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.