25 oktober 2015

Outfit / Two piece


Goodmorning! Vandaag heb ik weer een super leuke outfit online staan. Afgelopen week ontving ik een heel leuk pakketje van Loavies met daarin een two piece setje en kettinkje. Op Instagram (@loisblog) hebben jullie de top misschien al een aantal keer voorbij zien komen, maar ik vind hem ook zo leuk! Kijk je mee naar mijn outfit (in kleur)?


Kent je Loavies al? Loavies is een fashion webshop met items geïnspireerd op de trends van bloggers en catwalks. Ze hebben een super leuk assortiment: van casual tot party en van streetsyle tot sportief. Geef mij al hun items maar, want dit is helemaal mijn stijl. Ik heb zoveel leuke dingen gezien. Neem zelf een kijkje en laat me weten wat jouw favoriete item is!


Croptop, LOAVIES | Rok, LOAVIES | Sneakers, ADIDAS | Jack, ONLY | Ketting, LOAVIES | Horloge, OOZOO
Het two piece setje is zo leuk en handig! Je kunt de top en rok beide weer met iets anders combineren. Hier draag ik ze samen met een leren jack en witte sneakers, maar de top staat ook heel leuk met een high waisted jeans. Het kettinkje staat ook heel mooi bij de kleur van het two piece setje. Ik moet eerlijk bekennen, dit zijn pas mijn eerste twee items in de kleur bordeaux rood. Shame on me. Loavies heeft ze ook nog in het grijs en donker groen, maar ik wilde graag iets nieuws proberen en het bevalt me prima! :)

Wat vind jij van deze outfit? Hoe zou jij het combineren?

31 opmerkingen:

 1. Heel leuk setje, ik neem snel even een kijkje in de webshop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah echt zo'n outfit die ik ook zou dragen! Prachtige kleur ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Loavies is leuk! Dit setje is ook weer heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, staat je heel erg mooi! Ik heb zelf nog geen two piece, maar vind ze wel erg gaaf (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat een toffe two-piece zeg, staat je gaaf!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi! Ik zou willen dat het mij ook zo goed stond!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuk setje! Staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk! Je hebt trouwens een mooi figuur in deze outfit! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoi
  wat leuk ik heb hetzelfde setje.
  het staat je super goed.
  ik draag het setje nu met rode maillot.
  en het setje vind ik erg fijn zitten.
  mvg debby
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.