16 augustus 2015

Lloret De Mar


Yay, ik ben weer in Nederland. Niet dat dat een 'yay' waardig is, want Lloret De Mar was super! Samen met mijn vriend ben ik voor 8 dagen naar de Costa Brava gevlogen voor een onvergetelijke vakantie. Daarvoor ben ik ook nog met mijn ouders naar Frankrijk geweest en werd ik 18! In Lloret was er natuurlijk een prachtige omgeving, waar de zomerse outfits nou net wat beter uitkomen dan in Nederland. Kijk je mee?Ik ben zo blij met mijn nieuwe zonnebril van Polette. Hij is op sterkte en daar ben ik zo blij mee. Ik heb de sterkte -2, dus ik zie eigenlijk maar 50 centimeter scherp. Ik heb een bril én een zonnebril op sterkte, maar die zonnebril is niet echt fashionable. Bij Polette kan je elke zonnebril naar jouw keuze op sterkte laten maken. Het resultaat is geweldig.  Top, H&M | Short, ZARA | Zonnebril, POLETTE | Bloemenkrans, PRIMARK | Teenslippers, HAVAIANAS

Mijn vakantie was heerlijk. Als je mij op Instagram volgt (@loisblog) heb je vast wel wat foto's voorbij zien komen en zul je de komende week ook nog wat foto's gaan zien. (P.S.: Dat je een stukje bil ziet, is in Lloret helemaal niet erg!)

Zijn jullie wel eens in Lloret geweest?

7 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.