24 juli 2015

'Off shoulder' top


Genieten jullie allemaal van de vakantie? Ik wel in ieder geval. Geen school, blote benen, lekker weer, lekker eten, wat wil je nog meer? Vorige week ging ik met Janne foto's maken in het dorpje waar wij wonen. Het is best lastig om leuke plekjes te ontdekken, maar we hebben wat gevonden. Deze foto's zijn gemaakt bij een kerk waar wij beiden nog nooit waren geweest. Het lijkt wel of je ergens in het buitenland bent. Kijk je mee? Top, SEVENBIEN | Short, BERSHKA | Tasje, THE STING | Schoenen, PRIMARK | Armcandy, JEWELZ&MORE 

In mijn post van een aantal dagen geleden konden jullie al een paar hakken zien van de Primark. De hakken die ik hier draag zijn het andere paar. Er zit een grote plateau onder, dus ze lopen heel makkelijk. Vinden jullie dit bankje en omgeving ook zo middeleeuws romantisch?


De top is van Sevenbien. De 'off shoulder' top is super trendy en geeft een boho stijl. Zeker ook met de kwastjes die eraan zitten. De top is eigenlijk best lang, waardoor je mijn broekje niet meer zag, dus daarom heb ik hem in mijn broek gedaan. Ook zaten er nog kwastjes aan de onderkant van de top.

Wat vinden jullie van de 'off shoulder' trend?

10 opmerkingen:

 1. Ik vind zo'n off-shoulder top echt heel mooi! Leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een heel mooi shirtje! Staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi die sandalen heb ik ook, alleen zitten ze niet zo heel lekker bij mij omdat ze net iets te groot zijn haha.. Maar ik wilde ze toch :') Superleuke look Loïs!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke top, staat je ook mooi! Nog nooit van Sevenbien gehoord..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leu, zo'n topje! Die schoenen zijn echt pretty :) en ze zien er nog eens comfortabel uit ook ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een supermooe top, staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.