22 juli 2015

5 Keer | H&M swimwear


Nu iedereen vakantie heeft of op vakantie gaat, zijn bikini's en/of badpakken onmisbaar. Ik heb zelf laatst bij de H&M twee leuke setjes gekocht. Je kunt ze ook met elkaar combineren, zodat het eigenlijk vier setjes worden. En dan hebben we nog badpakken, deze zien we veel meer en het wordt een grote trend. Niet alleen als swimwear, maar ze worden ook gecombineerd met bijvoorbeeld een spijkerbroekje! Kijk je mee naar 5 keer H&M swimwear?


Deze vier bikini's zijn tof! Nummer 3 (de blauwe) heb ik zelf. Het printje vind ik het leukst. De Triangl look-a-like heeft ook een prachtige kleur. Nummer 1 is trouwens alleen op de site verkrijgbaar. Die is ook super gaaf! Voor alle bikini's, klik hier.

Dit badpak is nu in de sale voor 12 euro. Je vind hem hier. Dit badpak kan je, zoals ik al zei, met een spijkerbroekje combineren. Een leuke kimono erover en je bent eigenlijk klaar. Zelf zou ik een badpak niet zo gauw aandoen en vooral niet tijdens het zwemmen/zonnen. Dan wordt je buik alsnog niet bruin... haha!

Wat vinden jullie van deze bikini's?

7 opmerkingen:

 1. Wat gaaf dat H&M ook een Triangl look-a-like heeft! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die look-a-like Triangl bikini heb ik gezien bij de H&M, maar ze hadden hem niet meer in mijn maat helaas. Maar ik heb eigenlijk ook geen nieuwe bikini nodig, want ik heb er laatst nog een aangeschaft op de webhshop van H&M in de sale. Die was ook super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig. De collectie van dit jaar was ook super leuk!

   Verwijderen
 3. H&M heeft zulke leuke dingen!
  Die Triangl look-a-like is echt tof.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke keuze! En die badpak zou ik zelf nog in huis halen, zo cute! :) Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.