20 juli 2015

Outfit | Comfy dress


Nog twee weken en dan ga ik ook op vakantie. Tot dan geniet ik van het heerlijke weertje in Nederland. De zomerse temperaturen zijn weer terug en blijven ook. Ik ben al aan het nadenken wat ik allemaal meeneem op vakantie. Deze jurk van Sevenbien gaat sowieso mee! Het is een makkelijke, stijlvolle jurk die voor elke gelegenheid wel kan. Ligt er maar net aan hoe je hem combineert. Kijk je mee?

 

Jurk, SEVENBIEN | Hoed, H&M | Sneakers, ADIDAS | Tasje, THE STING | Horloge, JEWELZ&MORE

Ik combineer de jurk met witte sneakers en een zwarte hoed. Het tasje maakt het een festivallook, maar voor een dagje de toerist uithangen is deze outfit ook heel geschikt. Vervang de sneakers voor slippertjes en het tasje voor een strandtas en je bent beachproof
Wat ik zo mooi vind aan deze jurk is de ronde hals. Ook de split is precies goed. Het maakt je heel vrouwelijk. 

Hoe zou jij deze jurk combineren?

13 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.