20 augustus 2015

Loïs' Blog has turned 1!


HIP HIP HOORAY! Gisteren bestond Loïs' Blog één jaar! Een jaar geleden kocht ik mijn eigen domein met deze naam. Daar ben ik nog steeds super trots op. 
Bij feestjes horen jurkjes, en laat ik nou net een heel leuk jurkje van Straatstijl hebben. Kijken jullie mee?Jurkje, STRAATSTIJL | Lang vest, MANGO | Sneakers, PRO | Tas, PAULS BOUTIQUE | Horloge, JEWELZ&MORE

Kennen jullie Straatstijl.nl al? Zoals de naam al zegt, houden zij de laatste fashion trends van de straat in de gaten. Op de site vind je stoere, maar ook classy items. Precies mijn stijl! Dit jurkje komt uit de sale. Ook de teenslippertjes met diamantjes - die jullie op mijn Instagram account al konden zien - komen uit de sale. Verder heb ik nog een item van Straatstijl, maar die zien jullie snel! Als je nog iets tofs nodig hebt voor een fijne prijs, kijk dan snel even op de site!

Mijn vest komt trouwens uit Barcelona. Deze kocht ik bij de Mango, maar er zit nu al een gat in. Super slecht, natuurlijk, dus ik ga snel even langs de Mango in Nederland. Hopelijk kunnen ze er iets aan doen. 

Wat vinden jullie van mijn outfit?

11 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Leuk jurkje ook, mooi patroontje.
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Happy blog birthday hihi! Ik vind je jurkje echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteeeerd! En wat een mooi jurkje! Je tas ook trouwens, so pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig jurkje! En mooi gecombineerd! Ik draag de laatste tijd mijn witte All Stars onder mijn mooiste jurkjes, super leuke stijl! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je blogverjaardag, het lijkt al veel langer dan 1 jaar hihi! Het jurkje is zo leuk!<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk outfitje! En nog velen jaren toegewenst dan maar he. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een mooi jurkje! En gefeliciteerd met je blogverjaardag! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 8. nog gefeliciteerd! je jurkje is zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd! Het jurkje is heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd nog! Heel leuk jurkje ook! X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.