13 juli 2015

Primark heels


Wie had ooit gedacht dat ik mooie hakken bij de Primark vond? Om eerlijk te zijn, de schoenen bij de Primark vind ik niks. Correctie: vond ik niks. De afdeling 'Shoes' loop ik eigenlijk altijd voorbij, totdat ik laatst met mijn moeder en zusje bij de Primark in Nijmegen was. Mijn zusje moest nog classy heels voor haar gala en vond deze, jawel, bij de Primark. Mijn moeder kocht bovenstaande schoenen. Gewoon, omdat ze maar 16 euro waren en omdat ze nog wel een paar schoenen kon gebruiken bij haar mega schoenen collectie. Geen probleem vond ik, mijn zusje, moeder en ik hebben alle drie dezelfde maat, dus kan ik profiteren van twee nieuwe paar schoenen. 

De hakken van mijn zusje kon je op mijn Instagram al zien. Ik ga er binnenkort outfitfoto's mee maken, want ze zijn zo prettyyyy! Waarschijnlijk post ik bovenstaande foto ook wel op Instagram aankomende week, maar ik wilde er graag een stukje over schrijven. 


Wat vinden jullie van de hakken bij de Primark? En van deze? :)

8 opmerkingen:

 1. Erg leuk! ik heb ze zelf in het rood <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel leuk! Ze hebben er altijd zulke mooie hakken, als ik niet maatje 42 had had ik er ook zeker vaak leuke hakken geshopt. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. These look so cute, I can imagine so many ways to wear them!

  Beka. xo
  littleworldofbeka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook niet echt fan van de schoenen bij de primark maar deze zijn toch wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oew, die zijn pretty! Ik heb tot nu toe ook nog geen mooie schoenen bij de primark gezien maar ik denk dat je er gewoon tegen aan moet lopen ;) Deze zijn gewoonweg prachtig!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeh, ze zijn echt heel erg mooi! De schoenen bij de primark vind ik meestal niet echt mijn ding, zeg maar. Maar dit is zo mooi! Leuk dat je dit hebt kunnen scoren in de Primark. Ik ben benieuwd naar die outfit! Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.