16 juli 2015

Outfit | Classy op de boerderij


Het is best moeilijk om in een kleinschalig (boeren) dorpje leuke locaties te vinden voor je outfitfoto's. Maar, er kunnen onverwachts toch  mooie achtergronden ontstaan. Ik combineer mijn croptop met een rok van de H&M. Ook ben ik nog steeds heel blij met de tas van Paul's Boutique. Ik schreef er eerder al een heel artikel over. Lekker classy op de boerderij. Kijk je mee naar mijn outfit?
Croptop, VANILIA | Rok, H&M | Sneakers, ADIDAS | Tas, PAUL'S BOUTIQUE | Armcandy, JEWELZ&MORE


De foto's zijn leuk geworden. Misschien toch een beetje waardering voor de locaties in een boeren dorpje? Martine, bedankt voor de tip van deze locatie, je bent een topper. 

Wat vinden jullie van deze look?


10 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.