08 juli 2015

Outfit | Blue glasses


Gisteren droeg ik mijn nieuwe jurkje van de H&M. Deze kostte maar 10 euro en ik vond hem zo leuk, er zaten alleen een paar nadelen aan. Hij kruipt heel snel omhoog en zo wordt het wel een heel kort jurkje en hij schijnt een beetje door. Maar, daar kon ik wel wat aan doen. Ik moest dat jurkje gewoon hebben. En anders wordt het gewoon een strand jurkje. Ook ontving ik afgelopen week mijn nieuwe zonnebril van Polette. Kijken jullie mee naar mijn outfit?Jurkje, H&M | Sneakers, PRO | Tasje, THE STING | Zonnebril, POLETTE | Armcandy, JEWELZ&MORE


Ik heb al eerder een artikel geschreven met een zonnebril van Polette, maar ik zal nog een paar details geven van het merk. Polette verkoopt brillen en zonnebrillen met accessoires. Ze zijn heel stijlvol en bieden bovendien bescherming. Het meeste UV-licht wordt gewoon weggefilterd, namelijk 99,5%! Voor mensen zoals ik, die sterkte nodig hebben, kan je ook bij Polette terecht, zelfs voor zonnebrillen!

Wat vinden jullie van deze look?

10 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.