29 juni 2015

Outfit | Happy with my new bag


Yay, een nieuwe outfit! Ik ben klaar met mijn tentamens en heb hopelijk vakantie! (als ik geen herkansingen heb, even afwachten dus) Maar, als ik vakantie heb, tref ik het aankomende week wel met het weer. 30 Graden!!! Eindelijk. Afgelopen week -toen ik nog hard aan het leren was- ontving ik een prachtige tas van Paul's Boutique. Ik ben er zo blij mee. Kijk je mee naar mijn outfit?Happy with my new bag! Zoals ik al zei, is deze tas van Paul's Boutique. Misschien kennen jullie dit merk al, wat de tassen beginnen razend populair te worden in Nederland. Paul's Boutique is al een hype in Engeland, maar ze beginnen zich goed uit te breiden. De tassen zijn al veel gespot bij bloggers en BN'ers en we kunnen ze in steeds meer winkels zien, zoals bij de V&D en ZalandoShirt, THE STING | Crop top, H&M | Broek, ZARA | Sneakers, ADIDAS | Tas, PAUL'S BOUTIQUE | Armcandy, JEWELZ&MORE


Een sportieve, maar toch chique outfit. Ik houd ervan. Mijn broek is, net zoals de tas, nieuw. Mijn shirtje vind ik ook heel leuk. Ik droeg hem bijna nooit, maar nu weet ik waar ik hem goed mee kan combineren: mijn crop top van de H&M. Je kunt hem niet zo goed op de foto's zien, maar het is een kort hemdje. Ook draag ik mijn -nog voor jullie- nieuwe horloge. Past perfect bij mijn outfit.

Wat vinden jullie van deze look?

21 opmerkingen:

 1. Hele leuke outfit, precies wat ik ook zou dragen. Ik wil ook heel graag een tas van Paul's Boutique, ze zijn echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohh die tas <3. Verder ook echt een hele leuke outfit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een mooie tas! Je schoenen zijn ook heel tof. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! Die tas is echt prachtig! Kende het merk nog niet (oeps haha) ga gelijk even kijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik volgde je al een tijdje via Instagram, maar nu pas zie ik je blog! En wat een onwijs leuke outfit foto's zijn dit zeg, ik vind je tas ook echt super tof <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke outfit heb je aan! Je tas is heel erg tof, ik zie het merk steeds vaker voorbij komen inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie outfit zeg! Je tas is zo gaaf<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is heel erg leuk, en matched ook echt super met je outfit:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke outfit! Ik vind je tas heel leuk!
  Liefs,

  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.