12 mei 2015

Outfit | Classy look


Was was het lekker weer! Ik kon meteen mijn nieuwe rok aan die ik deze vakantie kocht bij de Zara in Eindhoven. Mijn zusje was zondag jarig en het was mooi weer. Mooie gelegenheid om voor deze outfit te gaan. De zonnebril die ik op heb is van Polette. Meer daarover kun je in deze blogpost lezen.
Polette verkoopt trendy, originele (zonne)brillen voor een lage prijs. Dit komt doordat zij hun tussenpartijen uitschakelen. Zo komen de monturen rechtstreeks van de producent naar jou. De brillen met of zonder sterkte zien er fashionable uit, want Polette houdt zich continu bezig met de laatste mode en trends. Ze hebben een breed assortiment: van retro tot trendy, van vintage tot modern, van ronde brillen en pilotenbrillen tot vlindervormige monturen, er zit vast iets voor je bij! Neem snel een kijkje: Polette.com


Hoed, H&M | Crop top, H&M | Rok, ZARA | Sneakers, ADIDAS | Zonnebril, POLETTE | Armcandy, JEWELZ&MORE 

Wat vinden jullie van mijn outfit? 

24 opmerkingen:

 1. Oeh wat een mooie outfit meid! Die rok staat je heel goed! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke outfit, hij staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw die rok is en staat je zo moooi! Leuke outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie outfit!

  liefs,

  www.meshiony.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie outfit, die rok staat je echt super met die sneakers eronder, leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooie classy outfit, maar de sneakers maken het toch lekker draagbaar! Luv it :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, ik vind je rok echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een onwijs leuke outfit! Staat je super en ik vind het stijltje heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke outfit! Ik vind vooral de rok in combinatie met je sneakers heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke outfit! Ik vind vooral de rok in combinatie met je sneakers heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je rokje is echt superleuk! Vrijdag ga ik toevallig naar Eindhoven, meteen even bij de Zara kijken, hihi. Gave sneakers ook! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die rok met die schoenen! Wat super leuk!! En ik vind het knap dat je met zulk warm weer nog je dikke bos haren los kunt laten hangen, haha! Bij mij moet het bij de eerste zonnestraal al omhoog, omdat het me veel te warm is! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, staat je goed zeg! Ik vond een crop top altijd
  al leuk, nu ik deze rok heb gezien deze rok ook, en
  de combinatie is ook echt prachtig :)

  Liefs,
  Didem

  BeantwoordenVerwijderen
 14. waaaa die rok vind ik zoooooo leuk en gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie outfit, je rok is zoo tof! Hij staat je goed :D Net als die zonnebril trouwens, tof model! :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtige outfit! :) Staat je echt beeldig! Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Superleuke outfit, ben helemaal fan van je rokje liiefss xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.