10 mei 2015

Fav style blogger #7


Mijn volgers op Instagram zijn hard aan het groeien. Ik ben er fanatiek mee bezig en zo leer je toch weer een heleboel mensen kennen. Zo kwam ik Anita van Fashion Attacks tegen. Ze woont dicht bij Amsterdam (jaloers) en is 21 jaar oud. Haar blognaam kwam wel eens voorbij, maar nog nooit had ik er specifiek naar gekeken. Ze heeft een ontzettend gave stijl. Stoer, maar tegelijk classy en stijlvol. Kijk je mee mijn favoriete outfits van Anita? Welke outfit is jouw favoriet?

5 opmerkingen:

 1. Ik volg Anita al een tijdje, ze heeft inderdaad een hele gave stijl! Mijn favoriet is denk ik de laatste outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende haar nog niet, maar ze heeft wel een hele leuke stijl. Ik ga haar volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken haar nog niet! Maar wat een prachtige stijl.
  Ik krijg helemaal zin om te winkelen haha.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende haar nog niet, maar ik vind haar stijl heel erg tof! Ga haar meteen even volgen, thnx!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja! Super leuke stijl heeft Anita :) Love her! En een hele dikke kus voor jou en je liefde voor mijn blog, waardeer ik echt enorm, dankjewel! x Frederique - http://fablefrique.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.