15 mei 2015

Instagram | Diary #7


1. Die nieuwe zomer collectie van H&M is te gek! 2. Laatste outfitpost. 3. Ik ben dol op de classy look. 4. Terug denkend aan Spanje afgelopen zomer. 5. Anita is echt een van mijn favoriete fashionblogger. 6. Nieuwe sunnies van Polette

Het is Hemelvaart, dus dat betekend lang weekend. Ik ga naar Amsterdam en Amersfoort met mijn vriend en verder ga ik aan school werken. In Amsterdam kom ik heel graag, maar in Amersfoort ben ik nog nooit geweest. Heeft er iemand nog leuke tips? Dinsdag heb ik de winnaar van mijn winactie een berichtje gestuurd. Laura van der Spek wint de ripped jeans van Ruelle Dluxe. Binnenkort komt er weer een winactie aan, stay tuned! Je kunt me op Instagram volgen onder de naam @loisblog.

Wat gaan jullie dit weekend doen? 

5 opmerkingen:

 1. Mooie foto's weer meid!
  Vind de H&M collectie ook echt te gek.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze foto's staan zo mooi bij elkaar! Ik vind de nieuwe collectie van H&M ook echt superleuk. Veeel plezier in Amsterdam en Amersfoort!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er goed uit en wat een mooie zonnebril!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love your pics!♥

  http://sapirgoldman.blogspot.co.il/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die foto's van de H&M campagne zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.