21 mei 2015

5 Keer | LA Sisters


Kennen jullie het merk LA Sisters al? Dit is een merk opgezet door twee zussen. En nee, ze komen niet uit Los Angeles, maar gewoon uit Nederland! De meiden heten Loïs en Amber (de naam spreekt me al aan, haha). Een paar jaar geleden las ik al over dit merk, maar verder kom ik het niet veel tegen. Toen ik Fashion Blogger of the month werd bij Follow Fashion, mocht ik een item uit te shop kiezen en ik koos voor een top van dit merk. Ook op hun eigen site hebben ze een aantal leuke items staan. De webshop is niet groot, maar wat ze hebben, is super leuk. Ze hebben echt een vrouwelijke, stoere stijl. Precies mijn smaak en daarom heb ik mijn vijf favoriete items van dit merk op een rijtje gezet. 

Mijn nummer 1 favoriet is de New Taste top. Een simpele croptop, maar toch heeft het iets. De leren Skater Skirt vind ik ook heel gaaf. Ook leuk om die twee te combineren!

De items hierboven zijn (nog) niet te koop. Waarschijnlijk is deze collectie nieuw. Op de site van LA Sisters heb je namelijk een shop, waar je kleren kunt kopen, en een 'collection' waar je alleen items kunt bekijken. Zelfs de prijs staat er niet bij. Je kunt er in ieder geval wel inspiratie uit halen. Voor de collectie klik je hier en voor de webshop klik je hier


Kennen jullie dit merk al?

13 opmerkingen:

 1. Ik blijf het maar zeggen, maar je stijl is echt heel tof! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de leren Skater Skirt heel leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog nooit van het merk gehoord maar het ziet er echt leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit echt een tof merk! Leuke items heb je op een rijtje gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit echt een tof merk! Leuke items heb je op een rijtje gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken het merk niet maar nu ik deze items heb gezien ga ik zeker een kijkje nemen op de webshop! En ben ook benieuwd naar je style ga zo ook ff checken haha

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er nog niets van gehoord, maar het ziet er superleuk uit allemaal! Ik ga zeker eens hun webshop checken! En wat een leuke schrijfstijl heb je! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh wat tof! Ik kende het nog niet, maar ik moet het absoluut onthouden. Dat gestreepte topje & die met de "new taste" print zijn heeel gaaf :D

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kende dit merk nog niet, maar het ziet er wel leuk uit :) Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg leuk merk alleen beetje duur :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Te gek, ik kende het nog niet! Ziet er in ieder geval echt tof uit!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kende het merk nog niet, maar het ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.